KEMMER

Odrezovanje, zarezovanje, stružno odrezilne ploščice, utorne ploščice, HSK in CAPTO odrezilna držala, Multicut 4, držala za čelne utore, ploščice in držala za izdelavo utorov v luknji, orodja po naročilu, ploščice za obdelavo trdih materialov…

KEMMER Hartmetallwerkzeuge GmbH od leta 1974 izdeluje standardna in nestandardna orodja za odrezovanje in zarezovanje.  S svojo široko izbiro odrezilnih orodij na izmenljive ploščice, različnih kvalitet, lomilce in zanesljivostjo, spadajo med vodilne porizvajalce tovrstnega orodja.

Najnovejša ponudba dobavitelja

GRIP LOCK NOVOSTI 2023

Odlična rešitev za težko dostopne obdelave. Držala z dvojnim notranjim hlajenjem na rezalni rob. Rešitve po meri. ► VIDEO

 

NOVOSTI 2019

Nove geometrije ploščic za zarezovanje in odrezovanje ter držala z notranjim hlajenjem. Specialna orodja za individualne rešitve.

ODREZOVANJE ZAREZOVANJE

Preizkušen sistem za zarezovanje in odrezovanje, izdelavo zunanjih ali notranjih utorov in oblikovno struženje.

ZA KALJENE MATERIALE

Nova kvaliteta ploščic Hardlox 2 omogoča obdelavo kaljenih materialov nad 52HRc trdote.

ORODJA PO NAROČILU

Izdelava specialnih ploščic in držal. Povečajte produktivnost in zmanjšajte stroške obdelave.

Čelna obdelava

Struženje čelnih utorov na izmenljive ploščice od Ø25 dalje. Monoblock držalo zagotavlja močno in stabilno vpetje.

DRŽALA S HLAJENJEM

Usmerjeno hlajenje na rezni rob ploščice preprečuje visoke temperature, izboljša odvod odrezkov in podaljša življensko dobo orodja.

ODREZ MULTICUT 4

Sistem za odrezovanje in zarezovanje. Vertikalno postavljena ploščica nalega na dveh površinah notranjega kvadrata, kar zagotavlja stabilno vpetje in konstantno, dolgo življenjsko dobo orodja.

ODREZOVANJE

Enorezni sistem za zarezovanje in odrezovanje obdelovancev večjega premera.