OMG

Kotne glave, nastavljive kotne glave, pospeševalci obratov, večvretenske glave z variabilno medosno razdaljo, revolverske glave, univerzalne in nastavljive večvretenske glave, orodja po naročilu.

Podjetje OMG je bilo ustanovljeno leta 1960, kot majhna delavnica za izdelavo več vretenskih glav. Kasneje so v skladu z razvojem v strojni industriji razširili program. Danes so eni izmed vodilnih proizvajalcev kotnih glav serija TA, pospeševalcev obratov serija MO in revolverskih glav serija HT. Velik poudarek dajejo na izdelavo orodji po naročilu.

Video prikaz delovanja

Nastavitev TA kotnih glav
Vpenjalna tehnika

Najnovejša ponudba dobavitelja

Kotne glave TA.CP

Nova linija ekonomičnih TA.CP kotnih glav za manjše obdelovalne stroje in stroje z omejeno težo na orodje.

NAMENSKE KOTNE GLAVE

Namenske kotne glave in večvretenske vrtalne glave.

Kotne glave TA

Kotne glave omogočajo kombiniranje vertikalnih in horizontalnih obdelav na enem stroju. Kotne glave s fiksnim kotom, nastavljivim kotom in osjo, specialne izvedbe glav po naročilu.

Večvretenske glave VH

Večvretenske glave za vrtanje, vrezovanje navojev, nastavljive večvretenske glave z variabilno medosno razdaljo. specialne glave po naročilu.

OMG pregledni katalog

Kotne glave, pospeševalci obratov (multiplikatorji), večvretenske glave z variabilno medosno razdaljo, revolverske glave, univerzalne in nastavljive večvretenske glave, orodja po naročilu…