OML

Vpenjalni sistemi, mehanski primeži, primeži za 5-osne obdelovalne stroje, CNC primeži z multiplikatorjem sile vpetja, hidravlični primeži, modularni sistem CIVI2000, ASP Automatic Positioning System, kocke, kotne plošče in plošče za pritrjevanje izdelkov in primežev, vpenjalni sistemi po meri … 

Podjetje OML se nahaja v bližini Milana in spada v poslovno skupino SMW Autoblok. Osnovni program podjetja sestavljalo primeži in vpenjalni sistemi kot so CAM in ASP. Širok spekter inovativnih vpenjalnih naprav, zaloga vseh standardnih izdelkov in dinamična struktura podjetja omogočajo hitro odzivnost in dobavo. V primeru, ko standard ni dovolj, so stranki na razpolago inženirji za razvoj potrebne vpenjalne opreme.

Video prikaz delovanja

PRIMEŽI IMG
Rezkanje, Vpenjalna tehnika, Orodjarstvo
Oblikovna vpenjala
Vpenjalna tehnika
SinterGrip
Vpenjalna tehnika

Najnovejša ponudba dobavitelja

PRIMEZI SINTEX 5

Premium primeži SINTEX za 5-osne obdelave. Vložki SINTER GRIP potrebujejo samo 3,5 mm vpenjalne višine za močno in stabilno vpetje.

PRIMEŽI IMG

Primeži IMG trije v enem Fixed | Self-centeringDouble Clamping. Patentiran teleskopski sistem za vpenjanje. ► VIDEO

ZERO POINT - WPS

Ročni vpenjalni sistem WPS skrajša čas priprave in je idealen za 5-osne obdelave. Sistem zagotavlja ponovljivost pod 0,005 mm. ► VIDEO

5-OSNI PRIMEŽI

Primeži namenjeni za 5-osne obdelovalne stroje, ki se lahko uporablje tudi za visoko natančno rezkanje. Čeljusti z vpenjalnimi vložki SinterGrip.

ZERO POINT - APS

Avtomatični vpenjalni sistem APS s posebno obdelavo proti obrabi in koroziji. Sistem skrajša čas priprave tudi za 90 odstotkov in zagotavlja ponovljivost vpetja pod 0,005 mm. ► VIDEO

PRIMEŽI VP-N

Natančni primeži z nastavljanjem moči vpenjalne sile in najvišjo ponovljivostjo vpenjalnega postopka. Enostavno in hitro čiščenje.

CIVI SINTERGRIP

CIVI 2000 in CIVI SINTERGRIP so zanimivi modularni multi-clamping primeži, ki zmanjšujejo čas izpada obdelave in povečuje produktivnost.

SinterGrip

Samo 3,5 mm vpenjale višine za močno in stabilno vpetje obdelovanca. ► VIDEO

PRIMEŽI VISE POWER

Vise POWER kompaktni mehanski primeži za CNC obdelovalne stroje. Vari CLAMP omogoča vpenjanje obdelovancev nepravilnih oblik.

Pokličite nas

01 896 22 80

Iščete rešitev ali pa bi radi več informacij o izdelku?
Pokličite nas in z veseljem se bomo odzvali vašim vprašanjem.

zapri okno